Laktoz Monohidrat (Gıda Tipi)
Taze peynir altı suyunun pastörize edilmesi, evaporatörde koyulaştırılması, yabancı maddelerin uzaklaştırılması için art ardına yıkanması, kristalize edilip kurutulması ile elde edilen bir üründür.
- Kullanım Alanları: Fırıncılık ve pastacılık ürünleri, diyet ürünleri, et ürünleri, çikolata ve bisküvi ürünleri, süt tozu standardizasyonda, donmuş ve konserve ürünleri, dondurmalar, kahve ve toz gıda karışımları, cipsler, baharatlar ve gıda dışı veteriner ve tarım ilaçları, buzağı maması ve yem katkıları vs
- Kalite Belgeleri: ISO:22000:2018 Helal Sertifikası
- Üretim Onay Numarası: TR09-0575
- Menşei Ülke: Türkiye
- Laktoz: 99 % (en az)
- Ambalaj : 25 kg'lık PE (Polietilen) iç torba üzerine 3 katlı Kraft kağıt torba içerisinde paketlenmiştir. Ağzı iki kez iç naylon yapıştırma, bir kez Kraft torba dikilme, Kraft torba üzeri ısı ile yapıştırma kağıt olmak üzere toplam 4 kez kapatılmıştır.
- Raf Ömrü: En uzun Raf ömrü %65 nem ve 25 derece depolama koşullarında 24 aydır.