%35 WPC Peynir Altı Suyu Protein Konsantre Tozu
Milky Royal Peynir altı suyu protein konsantresi %35 (WPC 35) tozu, gelişmiş bir ultrafiltrasyon işlemi kullanılarak tatlı peynir altı suyundan proteinin ayrılması ile üretilmektedir. Bu işlem, protein içeriğinin kuru maddede %35'ten az olmamasını sağlar. Esasen içerik olarak WPC 35 ve Yağsız Süt Tozu arasında laktoz, protein ve amino asit seviyeleri bakımından benzerlik vardır. Önemli fark yağsız süt tozunun kazein proteini içermesidir. Milky Royal WPC %35, ucuz süt ürünleri ve proteinin yanı sıra vitaminler, kalsiyum, riboflavin ve niasin kaynağıdır.
Ürün Karakteristiği:
Krem ila sarımsı renkte, serbest akışlı toz.
Saklama Koşulları:
Milky Royal tozları peynir altı suyu tozu serin, kuru bir yerde, 25°C'nin altındaki sıcaklıkta ve %65'in altındaki bağıl nemde saklanmalıdır, ürün orijinal ambalajında 2 yıl ömre sahiptir.
Kullanım alanı :
- Whey Protein Konsantresi %35, hamur işleri, yoğurtlar, diyet ürünleri, tatlılar, kremler ve bebek mamaları, sporcu içeceleri gibi ürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaygın olarak Yağsız Süt Tozu için uygun maliyetli bir ikame olarak kullanılır.
- Milky Royal WPC 35, yağsız süt tozu yerine kullanılabilir. Kullanıldığı ürünlerde yağ taklitçisi ve dengeleyici olarak kullanılabilir. WPC 35 ayrıca jelleşme özelliklerine ve hidrofilik kaliteye sahiptir ve bu nedenle işlenmiş ürünlerin imalatında çok faydalı olabilir ve yumurta akı yerine geçebilir. WPC'nin önemli bir özelliği de, tatlı (şanti) ve diyet ürünlerinin üretiminde faydalı olan çırpma ve köpürtme özelliğidir. WPC 35 ayrıca ürünün dokusundaki sıkılığı artırır ve asitliği azaltır.
Tek Paket | 25 kg ve 1000 kg |
Palet Başı Miktar | 40 |
Katman Sayısı | 8 |
Son Kullanma Tarihi | 24 ay |