demineralize peynir altı suyu tozu üretimi satışı
background

Laboratuvar

Laboratuvar

Laboratuvar

Eski bir Çin atasözü laboratuarın önemini şöyle belirtir: ’Duydum ve unuttum, gördüm ve hatırladım, yaptım ve anladım.’
Laboratuvar bizim için.

  • Üretimimizin kalitesini kontrol eder.
  • Üretimimizin prosesinin önemli bir parçasıdır. 
  • Yüksek kalitede üretim için ön koşuldur. 
  • İyi üretim uygulamaları ve kritik kontrol noktalarının denetiminin ne ölçüde başarılı olduğunu belirleyen faktördür. 

Laboratuvarımızda hammaddelerden ve mamul maddelerden örnekleme uygulamaları aşağıdaki şekillerde yapılmaktadır.  

  • Homojen: Özellikle toz hammaddelerden ve toz yem katkıları gibi mamul maddelerden numune alma metodu olarak kullanmaktayız. 
  • Kararlı: Rutin olarak istikrarlı bir şekilde sürekli hammadde ve mamul maddelerden numune alma yöntemimizdir. 
  • Temsili: Üretilen her bir ton üründen 3 adet temsili torba seçmek gibi.

Laboratuarımızda testlerimizi aşağıdaki düzen içerisinde yapmaktayız.

  • Tekrar edilebilirlik 
  • Çoğaltılabilirlik 
  • Doğruluk 
  • Kesinlik

Kullandığımız ekipmanlar

  • SÜT ANALİZ CİHAZI: Yağ, Protein, Laktoz, Toplam Kuru Madde
  • PH METRE
  • DİSTİLASYON CİHAZI
  • SAF SU CİHAZI
  • ETÜV
  • YAĞ SANTRİFÜJ CİHAZI
  • KÜL FIRINI
  • DİJİTAL BÜRET
  • ANALİTİK TERAZİ
  • HASSAS TERAZİ
  • SU BANYOSU
  • DİSPENSER
  • NEM TAYİN CİHAZI
  • MANYETİK KARIŞTIRICI
  • İNKÜBATÖR
  • VORTEX
  • OTOMATİK BÜRET
  • ÇEKER OCAK
  • Ve diğer standart kimya ve mikrobiyoloji laboratuvar ekipmanları

Laboratuarımızda uyguladığımız işlem prosedürleri aşağıdaki gibidir.

  • Seçicilik
  • Doğrusal aralık
  • Doğruluk
  • Tayin limiti
  • Teşhis limiti 
  • Stabilite  
  • Kesinlik

Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.

Tamam